Joyce en Jeroen in Black & White

Een echte zwart/wit trouwreportage dit keer. Joyce en Jeroen hadden als thema al zwart/wit, maar ook in de foto’s mocht het doorgevoerd worden. Vandaar een hele zwart/wit trouwreportage! En dat stond hoog op het wensenlijstje van Marco dus die heeft zich helemaal uitgeleefd op de nabewerking!

Dit superleuke stel hebben we ooit in 10 minuten gefotografeerd op het strand, daarna ging het regenen. Toch waren het superfoto’s geworden en het was dan ook heel leuk om die foto’s overal terug te zien op de dag. De allereerste die ik zag was natuurlijk het grote doek dat Jeroen en Jojanneke, de getuigen, voor hen hadden opgehangen ;-).

Al met al was het weer een topdag! Joyce en Jeroen, het was super om erbij te zijn, bedankt en geniet van de foto’s!

zwart wit trouwreportage

De dag begon bij de kapper waar Joyce en een heleboel vriendinnen allemaal mooie haar creaties kregen. Ik moest er gewoon allemaal portretjes van maken want het waren echt gave kapsels allemaal. Joyce zag er super uit met haar lint en vlecht en toen had ze de jurk nog niet eens aan.

zwart wit kapper
zwart wit kapper
zwart wit kapper
zwart wit kappertrouwkaart zwart wit

De jurk aandoen kostte ongeveer 3 minuten 😉 en dat moest ook want Jeroen stond al bijna onderaan de trap! Heel gaaf moment dat vrienden en familie mee konden beleven, Joyce die de trap afkwam!Na een gezellige lunch vertrokken we met de ceremoniemeesters (correctie, vrouwen van de ceremoniemeesters!) naar het huis van Joyce en Jeroen voor wat foto’s, en daarna naar het zomerhuisje in Vlissingen. En we hadden echt supermooi weer!!! Driedubbel genieten was het dus. Mooie kieken maken… wat wil je nog meer?


zwart wit trouwreportage

Snel weer terug naar Roosendaal voor het diner met familie en vrienden. Mooie speeches van de vaders. En de ceremoniemeesters kregen een superleuk kado van Joyce en Jeroen!! 😉zwart wit trouwreportagezwart wit trouwreportage

Na het diner vertrokken we weer naar Cafe de Tuin waar de broer van Joyce eigenaar van is. Hij had het cafe prachtig voorbereid voor de trouwerij van zijn zus, supermooi!

zwart wit trouwreportage
zwart wit trouwreportage

En dan de ceremonie. Gewoon om 7 over 7 in de avond! Dat is toch wel heel cool als je op 7 juli trouwt!
Een daverende entree in de tuin van het cafe met als verrassing voor Joyce dat een van haar beste vriendinnetjes haar toezong… Echt heel gaaf en onverwacht.Een mooie ceremonie volgt en dan aan het eind… begint de band ‘alles is liefde’ te spelen en wordt het gordijn voor het podium weggehaald. De confetti knalt en de stoelen vliegen alle kanten op en er kan gelijk gedanst worden! Hoezo gaaf!
zwart/wit trouwreportage

Ere wie Ere toekomt!
Uitnodigingen: Minted
Trouwringen: Artobject
Kleding bruid: Wouw bruidsmode
Kleding bruidegom: Roka
Haar: Van der Horst Hairstylers
Bloemen: Roovers Bloemen
Aankleding ( balonnen, styling) : Deco 076
Feestlocatie: Eetcafe de Tuin
Catering: Eetcafe de Tuin
Diner: Hotel Central
Muziek: Stoot Music
DJ: DJ MK