Workshop wedding & styling op Landgoed Eikenrode

Afgelopen zondag waren we uitgenodigd door Vivian om iets te komen vertellen over trouwfotografie aan een aantal bruidsparen. Super leuk, wij waren van de partij! Het geheel van de workshop was gegoten in de vorm van een echt huwelijk en dat was wel erg origineel en ook leuk. Als bruidspaar zie je dan meteen allemaal kleine details waar je zelf wellicht niet zo snel aan zou denken. Het ‘nep’ bruidspaar waren ook nog eens bekenden van ons, Debbie en Ruben die we volgend jaar op hun echte huwelijk gaan fotograferen! Voor hen was het dus een oefendagje 😉 Maar je ziet al snel dat het toch heftig is. Babs Mariëlle bracht het verhaal van hun huwelijksaanzoek zo mooi dat er zelfs een zakdoekje aan te pas mocht komen ;-). Wil je weten wat ze er zelf van vonden? Kijk dan op hun weblog die ze bijhouden: Ervaringen tijdens deze workshop. Wij deden gewoon wat we normaal ook doen, we fotografeerden de ‘nep’ bruiloft met alle mooie momenten en details, heerlijk!
Na de ceremonie waren er eerst heerlijke rode bubbels en cupcakes en daarna mochten verschillende leveranciers hun verhaal vertellen en was er vooral gelegenheid voor de bruidsparen om vragen te stellen!
Tussen de bedrijven door zijn we met een aantal bruidsparen nog even de tuin in gegaan voor wat relaxte supersnelle minishoots. We maakten hier ook gebruik van het vintage hoekje dat Nicola van Jitterbugweddings had gecreerd. Deze foto’s in een volgend blog!

Aan dit leuke feestje werkten mee:

Landgoed Eikenrode

Jurk van Quira

Weddingplanning/organisatie workshops Vivian ter Huurne

Oefenbruidspaar Debbie en Ruben 😉

Bloemen en styling Stijlvol Groen

Babs Mariëlle van de Bijzondere Huwelijks Sluiting

Rode bubbels

Cupcakes van Sweet Appetite

Chantal van hipjehuwelijkin

Robin Matrix

Petroy en Joris van Six Entertainment