We’re bahaaaack! en vakantiekiekjes!

Zo dat was lekker zeg, 2 weken back to basics. Beetje kamperen in Frankrijk voor mij en kamperen in Hongarije voor Marco. We zijn allebei weer helemaal uitgerust thuis gekomen ;-). Toen ik Marco om een foto van zichzelf vroeg voor op de blog zei hij dat hij er eigenlijk geen een had want hij maakte toch zelf alle foto’s, maar hij wist er toch nog 4 tevoorschijn te toveren, waarvan 1 met Juuth!

En ik kwam door dezelfde reden ook maar een aantal bewogen en onscherpe foto’s van mezelf tegen. Ik krijg tegenwoordig wel de hulp van mijn dochters Mare en Rosa, die vinden foto’s maken op zijn tijd heeeeel leuk, dus dan gaat ie op de automatische stand en mikken ze overal waar ze zin in hebben. Heb nog nooit zoveel foto’s van ledematen van mezelf gehad, kun je leuk mee puzzelen! Dus met de jaren hoop ik steeds meer leuke vakantiefoto’s van mezelf tegen te komen ;-).

Deze keer dus een blog zonder foto credits voor ons, die gaan naar onze friends en kids!

De vakantie was errug heerlijk. Gewoon genieten van elkaar, de natuur om je heen, heel de dag buiten zijn, ’s avonds een wijntje met vrienden, prrrrrrima. Hoop van harte dat iedereen zo’n fijne vakantie heeft gehad (op welke manier dan ook)!

Oh ja, tijdens de vakantie post ik regelmatig instagrammetjes. Dat zijn foto’s gemaakt met je mobiel en gelijk online gezet. Superleuk (vind ik), dus als je me (esther) daar wil volgen kan dat ook, installeer de app op je mobiel en zoek op @eedebee.