Wenche en Bart trouwen in Maastricht

Afgelopen zaterdag was het de dag van Wenche en Bart (en ook een beetje mijn dag want mijn verjaardag, maar ik heb mijn feestje er gaarne voor uitgesteld ;-)). Ze trouwden in Maastricht en vierden de dag in Spa in een mooie villa, waar ze ook de dagen ervoor en erna doorbrachten met een aantal van hun intieme vrienden en familieleden.

Het is een beetje een lange blog geworden, maar de dag was ook lang en we zijn zelfs nog langer gebleven omdat het er zo relaxed en gezellig aan toeging. Dan heb je ook veel foto’s om uit te kiezen… dus bij deze een lange selectie die nog steeds heel kort is!

De voorbereidingen van Wenche en de dames vond plaats in Villa le Boqueteau.

Wenche had voor de avond een aantal roze accessoires om de jurk weer helemaal mee om te toveren.

Na het bewonderen waren er nog traditionele kadootjes.. Something old, something new, something borrowed, something blue. Super om dat van je moeder en beste vriendinnen te krijgen.

Ondertussen was Marco bij de heren in een villa vlakbij.

Erg mooi en spannend moment als Wenche dan de trap af komt.

Vervolgens ging iedereen met auto’s naar Maastricht.

De ceremonie vond plaats in de Kanunnikenwoning. Wenche wacht in een mooi kamertje voor ze de zaal ingaat.

Bijzonder ambtenaar Joanne leidde de ceremonie.

Bart en Wenche hadden ook een belofte naar elkaar uitgesproken, erg mooi.

Na het uitzwaaien en de eerste felicitaties reden wij met het bruidspaar naar een parkje en vervolgens binnendoor terug naar Spa. Een heerlijke route met prachtige heuvels en mooie velden. Gelukkig genoeg tijd om ook ergens uit te stappen en wat foto’s te maken.

Terug in de villa was er heerlijke roze champagne en taart! Deze ijstaart werd gemaakt door Caroline van IJssalon de Hoop, tevens vriendin van het bruidspaar.

Het snijden was best spannend, 5 verdiepingen taart die toch een beetje gingen wiebelen.

Voor het diner was een heerlijke BBQ geregeld. De lange gedekte tafels voor het huis zagen er zo feestelijk uit!

En toen was het tijd voor feest! Bart en Wenche openden de dansvloer met een super disco meezing nummer, ben even kwijt welke het was. Vlak daarvoor hadden de genodigden allemaal glitter hoedjes, zonnebrillen, boa’s en meer feestelijke gadgets ontvangen. De dansvloer stond meteen op z’n kop!

En dit is nog niet alles want Bart en Wenche hadden ook de Feest Studio ingehuurd. Marco heeft zich in het zweet gewerkt daar want de studio was erg populair… update volgt dus nog!!

Bart en Wenche, jullie gaan morgen heerlijk op huwelijksreis. Geniet ervan en ik hoop dat jullie met deze foto’s alvast een mooie herinnering hebben. Bedankt dat we erbij mochten zijn, wij hebben ook genoten!