We hebben The Perfect Wedding Award 2012 gewonnen!!

Op 18 juni was de uitreiking van the perfect wedding award. Wij waren samen met onze zeer gewaardeerde fotografencollega’s Dviews en Mon & Mine genomineerd voor deze award. Superleuk!!

De inzendingen waren 20 foto’s van 1 bruiloft. Erg leuk om dit eens te doen want bij veel foto wedstrijden gaat het om 1 mooie foto en nu dus een hele serie die een editorial uitstraling moest hebben. Ik koos de bruiloft van Marjet en Stephan om in te sturen aangezien zij heel veel aandacht hadden besteed aan hun vintage wedding: Feest der Liefde en dat heeft natuurlijk wel z’n effect gehad op de foto’s. Veel vintage, veel details en heel leuk, bijna alles was zelf gemaakt!

De jury bestond uit Sarah (van the perfect wedding), Abby Larson (van Style me pretty, een fenomeen onder trouwblogs) en Mike Larson (wereldberoemde Amerikaanse trouwfotograaf). Zij kozen uit alle inzenders 3 bruiloften uit waaronder die van Marjet & Stephan en ons jury rapport was zo cool:

the perfect wedding award: Deze bruiloft wordt door de jury getypeerd als een 'perfect wedding'. De trouwreportage, die verzorgd is door 2Rings Trouwfotografie, zorgt voor een uniek beeld van een kleurrijke dag. De foto's nemen je mee in de frisse stijl van de bruiloft en het enthousiasme van het bruidspaar straalt er vanaf. De jury is er zelfs van overtuigd dat íedereen na het zien van deze bruiloft zelf zou willen trouwen.

Daarna werd het een publieksprijs, dus de genomineerde bruiloft die de meeste likes, tweets of +1’s van Google had gescoord had gewonnen. En dat was dus de bruiloft van Marjet en Stephan! Op onze facebook pagina nog een filmpje waarin je Abby de winnaar hoort aankondigen én de reacties (wel heel donker want met iphone gefilmd) van Marjet en Stephan die naast me zaten.

De prijs van the perfect wedding award ging heel terecht naar het hele team dat had meegewerkt aan de bruiloft. We stonden dus allemaal leuk in het zonnetje op het podium en kregen mooie bossen bloemen van The Perfect Wedding!

Leuke spinoff, Marjet en Stephan, beide muzikant, zijn ondertussen met een aantal vrienden een coverband met de naam ‘Feest der Liefde‘ begonnen! Wil je supergezellige muziek op je trouwfeest dan kun je dus bij het Feest der Liefde terecht!

Iedereen die meewerkte aan de mooie vintage wedding van Marjet en Stephan vind je aan het einde van de foto’s van hun dag, geniet er nog een keertje van!

Last but not least, iedereen die heeft gestemd op de bruiloft van Marjet en Stephan, bedankt!!!!!!!