Waar zijn Marco en Esther nou zo druk mee?

Nou in de allereerste plaats natuurlijk met de bruiloften!! Vandaag weer een mooie selectie aan het maken van de bruiloften van afgelopen weekend bijvoorbeeld. Want na elke bruiloft komt er een heel proces op gang: importeren, backuppen, selecteren, bewerken, exporteren, bloggen, slideshowen, en uiteindelijk ook nog branden ;-). Dus daar gaat wat tijd overheen.

Maarrrrrr dat is dus niet alles wat we doen, want naast ons mooie vak als trouwfotografen doen wij ook regelmatig relaxte portretsessies in de frisse buitenlucht. Dit loopt zo lekker dat we dit concept aan het uitrollen zijn voor heel Nederland. We zijn dus druk met het bouwen van een platform, én met het zoeken van supertoffe fotografen die overal in Nederland zulke portretsessies willen doen. Afgelopen maandag zijn we ermee op de radio geweest bij Amsterdam FM en een beetje crosspromotie op zijn tijd mag best, dus ga eens lekker luisteren en meld je gelijk aan om op de hoogte gehouden te worden!

Wij danken u zeer, en sluiten af met een gezellige foto van het @feestderliefde van afgelopen zaterdag bij Marjet & Stephan 😉 genomen door Bruidsmeisje Vivian!