Van trouwen krijg je trek en over op tijd komen, de dag van Linda en Bruno

De titel zijn de twee uitspraken die ik die dag regelmatig voorbij hoorde komen. Linda die door alle emoties en zenuwen regelmatig wat moest eten en daarbij verzuchtte ‘je krijgt echt trek van al dat trouwen’ en Bruno die haar liefkozend plaagde met haar te laat in de kerk komen ;-).

Linda en Bruno trouwden in de prachtige kerk van Leiden. Zoals het de bruid betaamt kwam ze fashionably late wat ze de rest van de dag moest horen van Bruno. De dag verliep op rolletjes dankzij de super ceremoniemeesters. Juul hadden we al eerder gezien bij de bruiloft van Regina en Maurice. Gezellig! Linda bereidde zich voor in Zoetermeer in het huis van haar vader waar haar moeder ook was samen met Juul en zus Petra. Linda was nog helemaal relaxt en kreeg pas een beetje zenuwen toen de jurk aan was. Het was ook echt een pracht jurk en Bruno zou haar pas zien aan het einde van het gangpad in de kerk dus dat is ook best spannend! De ceremonie was mooi en heel persoonlijk door bijdragen van de ouders en zussen waaronder een lied van Petra (stoer!). Na de ceremonie gingen we in Leiden nog wat foto’s maken voordat we (weer te laat ;-)) richting Alphen aan de Rijn vertrokken voor de receptie en het feest in Alfred’s diner.
Linda en Bruno gaan heerlijk buiten de stad wonen en ongeveer een hele boerderij beginnen want ze kregen van iedereen kado’s in dat thema. De kip was aanwezig op het feest en het hangbuikzwijntje (absolute wens van Linda) hielden ze tegoed. Zo leuk om weer een dag mee te maken die helemaal in het teken staat van de persoonlijkheid van het bruidspaar. Er moest en zou bijvoorbeeld ook een alfabet komen, ja dat hooooort er toch gewoon bij! 😉 Al met al een superdag. Linda en Bruno, geniet van jullie preview!