Twedding >> de FeestStudio!

Gister was het een bijzondere dag voor Jannetta en Rene, zij gaven elkaar het ja-woord! Dat is natuurlijk al super bijzonder op zich, maar zij deelden dit ook nog eens met de hele twitter wereld.
Rene had Jannetta ten huwelijk gevraagd via Twitter en om een lang verhaal kort te maken werd het idee geboren om er dan een heel twitter huwelijk van te maken, een zogenaamde Twedding. Een feest van geven aan elkaar en van ontmoeten van andere twitteraars. 2Rings mocht de FeestStudio ’s avonds neerzetten en we hebben daar echt genoten. Zoveel bekenden en nieuwe mensen ontmoet, echt superleuk! Heerlijke muziek op de achtergrond van verschillende toppers, dat werkt natuurlijk helemaal lekker. Geheel in de stijl van Twedding hebben we die avond direct de foto’s van alle bezoekers in de FeestStudio op twitter gezet.

Hier een paar highlights en voor het gemak hebben we een album op onze 2Rings Facebook pagina gezet, zodat je daar ook je foto in groter formaat kunt downloaden. Wil je meer weten van de bezoekers? Via onze twitpic stream zie je de foto’s met twitternamen erbij.

Rene ging weer op zijn knieën en verraste Jannetta helemaal!

Kees zat in de speciaal voor het huwelijk bijelkaar gekomen Twedding band. Ze speelden fantastisch!

Ik ben blij dat ie geen karikatuur van me heeft gemaakt 😉

Dit duo heeft elkaar ook via twitter ten huwelijk gevraagd! Lief!

Muziekduo Slaats en Cleemens, stond als een huis!

2 mensen die erg veel werk hebben verzet voor Twedding (naast Jannetta en Rene natuurlijk) zijn Vivian (weddingplanner en bruidsmeisje) en Edo (event manager).

En Pauline maakte er als bijzonder ambtenaar een prachtige ceremonie van. Niet te onderschatten deze dame 😉

Petra (het andere bruidsmeisje) en Vivian in jurken van The world is your runway.

Oh ja, en wij stonden naast de frozen pina colada drankjes bar…. niet verkeerd!

Nog een deel van de Twedding band. Die bestond totaal uit 14 mensen!