Debbie en Ruben, veel geluk en emotie, lieve kids en weddingcrashers

Trouwreportage Vught

Debbie en Ruben trouwden in Vught op een mooie dag, af en toe een beetje druilerig, maar dat viel helemaal in het niet bij de stralende bruid en bruidegom. Debbie was thuis met haar moeder en met Jenna en Ruben was in het huis van zijn ouders vlakbij. Ik was bij Debbie en die voelde de zenuwen al aardig komen ;-). Ze zag er zooooo mooi uit! Haar vriendin Mireille en haar vader vielen helemaal stil toen ze een sneak peak namen in de ochtend. En ja dan staat Ruben eindelijk voor de deur, altijd een mooi moment.

De kinderen hadden kadootjes voor pa en ma gemaakt en nadat iedereen Debbie en Ruben terecht uitgebreid had bewonderd vertrokken we in de mooie trouwauto voor de trouwreportage in de buurt van het gemeentehuis van Vught. Ruben is zelf geen onbekende van de fotografie, hij fotografeert zelf ook als CityBird bij CitySessies. Ik vond het dus wel extra leuk om met hen op pad te gaan. Willeke van wedding with a click liep een dagje met ons mee en was er dus ook bij. Heel gezellig! Check ook haar mooie zwart/wit foto’s van de dag!

Na de reportage werd het paar opgewacht bij het gemeentehuis en was er een mooie emotionele ceremonie. Debbie en Ruben vertelden elkaar waarom ze van elkaar hielden… zo mooi! De ringen werden bewaard voor de kerkdienst en in plaats daarvan kreeg Jenna een mooie ring en Senn een stoer horloge!

De kerkdienst was prachtig met mooi binnenvallend licht. Overal stonden van die hele mooie fluffy bloemen en als Judith Jobse dan ook nog eens kippevel-mooi gaat zingen, ja dan hou je het niet droog!

Na de kerkdienst tijd voor gezellig samenzijn met taart en champagne en veel groepsfoto’s in de tuin van Huize Bergen. De flashmob/ eerste dans van Debbie en Ruben werd ook nog even geoefend en toen ging iedereen aan een heerlijk diner. Tijdens het diner waren er nog mooie woorden in de speeches van o.a. de vaders en de getuigen. Ondertussen was het al bijna tijd voor het feest en werden in de feestzaal (het koetshuis) al de nodige voorbereidingen getroffen. Marco zette daar o.a. de FeestStudio neer.

Met behulp van de flashmob en de steengoede DJ knalde het feest gelijk goed los! En toch kreeg het feest een onverwacht vervolg, want wie stond er ineens voor de deur? Eddy Zoë met het tv programma de Weddingcrashers! Supergave entree, ga ik niets over verklappen, ga maar lekker kijken vanaf maart op rtl5. En binnenkort zal ik ook de FeestStudio foto’s posten!

Trouwreportage vughtTrouwreportage (2)Trouwreportage (3)Trouwreportage (4)Trouwreportage (5)Trouwreportage (6)Trouwreportage (7)Trouwreportage (8)Trouwreportage (9)Trouwreportage (10)Trouwreportage (11)Trouwreportage (12)Trouwreportage (13)Trouwreportage (14)Trouwreportage (15)Trouwreportage (23)
Trouwreportage (16)Trouwreportage (17)

Trouwreportage (18)Trouwreportage (25)Trouwreportage (19)Trouwreportage (20)Trouwreportage (21)Trouwreportage (22)

Trouwreportage (24)Trouwreportage (26)Trouwreportage (27)Trouwreportage (28)Trouwreportage (29)Trouwreportage (30)Trouwreportage (31)Trouwreportage (32)Trouwreportage (33)Trouwreportage (40)Trouwreportage (34)Trouwreportage (35)Trouwreportage (36)Trouwreportage (37)Trouwreportage (38)Trouwreportage (39)Trouwreportage (41)Trouwreportage (42)Trouwreportage (43)Trouwreportage (44)Trouwreportage (45)Trouwreportage (46)Trouwreportage (47)Trouwreportage (48)Trouwreportage (49)Trouwreportage (50)Trouwreportage (51)

 

Ere wie ere toekomt!

Bloemstyling – Jose Story van Stijlvol Groen (www.stijlvolgroen.nl)
Taarttopper – Dewy van Eldijk van Geluk in de Liefde (www.gelukindeliefde.nl)
Weddingplanner – Shirley Pisano van Bloomwedding(www.bloomwedding.nl)
Babs – Mariëlle Jongmans van Bijzondere Huwelijkssluiting (www.bijzonderhuwelijk.nl)
Babs – Monique Parijs van Beaujour (www.beaujour.eu)
DJ – Dennis Pijpers van Espressivo (www.espressivo.nl)
Zang in kerk – Judith Jobse
Gitarist in kerk – Toni Parinussa
Videograaf – Rob Marrevee (www.robmarrevee.nl)
Ringen – Siebel Juweliers
Ringkussen – DIY van Hipjehuwelijkin
Jurk en schoenen Debbie – De Bruidsgalerie Uden
Pak en schoenen Ruben – Van Tilburg Nistelrode
Taart – Bakkerij Goossens Vught
Trouwauto via collega Guus Gussenhoven

 

Locaties:

Gemeentehuis te Vught (www.vught.nl)
St. Lambertuskerk te Vught (www.lambertuskerkvught.nl)
Huize Bergen te Vught (www.huizebergen.nl)