Trouwen met 2 stoere boys erbij, de trouwreportage van Anneco en Tim

We waren al eerder als bruidsfotograaf in Amsterdam geweest, maar het is toch iedere keer weer leuk om verrast te worden door de gave locaties van de bruidsparen! Dit keer een fantastisch kerkje in het groen in Amsterdam! En een supergave loods als locatie voor het restaurant. Anneco en Tim wilden een relaxte trouwreportage en hadden eigenlijk van te voren geen ruimte vrijgehouden voor wat ‘geposeerde’ foto’s. Maar met zulke gave locaties kun je overal wel een paar minuten vinden om coole foto’s te maken! Het was weer helemaal leuk.

Ik ging ’s ochtends bij Anneco kijken en kwam net op tijd binnen om Anneco in haar trouwjurk te zien gaan. Ze werd geholpen door moeder, tante en vriendin en dat was heel gezellig. Marco was ondertussen bij Tim en de zoons Kick en Teun. De kereltjes hadden wel wat last van alle spanningen dus verstopten zich graag even bij papa. Later op de dag waren ze niet meer te houden en liepen ze continue overal heen ;-). Tim en Anneco zagen elkaar voor het eerst voor hun huis. En dat was dus niet alleen voor Tim de eerste blik maar ook voor Kick en Teun. Zo lief!

Na wat koffie en gezelligheid ging iedereen naar het Schellingwouder kerkje voor de trouwceremonie. Kick en Teun hadden twee prachtige plaatsen voorin natuurlijk! De ceremonie was weer mooi. Tim had bedacht dat ze elkaar een lied kado gaven en dat was echt heel leuk. Ze wisten dus van te voren niet wat de zangeres voor hen ging zingen. Na de trouwceremonie was er buiten een heerlijke champagne-borrel en we hadden zulk mooi weer! Echt briljant. Anneco & Tim wilden geen hele bruidstaart maar er waren natuurlijk vrienden die dat wel even geregeld hadden, dus konden ze toch elkaar een hap geven (lees hier waar dat symbool voor staat!).

Het vervolg van de dag was bij restaurant Praq op Waaidorp. Bij aankomst maakte Marco wat superleuke trouwreportage foto’s met de rode loods als achtergrond. Door het enthousiasme van Anneco en Tim begon het zelfs een beetje op een buiten-FeestStudio te lijken! Wij zijn gebleven tot iedereen aan tafel ging. Het was een topdag! Geniet van deze preview Anneco en Tim!

trouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en timtrouwreportage anneco en tim

Ere wie ere toekomt:
Restaurant: Praq
Kerkje: Schellingwouderkerk