Trouwreportage Amsterdam – Elsbeth & Niels

Trouwreportage Amsterdam

Alweer een ruime week geleden trouwden Elsbeth en Niels! Elsbeth is de zus van Marjolijn dus het was leuk om weer bekenden tegen te komen op deze bruiloft, een heerlijk sfeertje om foto’s te maken.

’s Ochtends zaten Elsbeth, Marjolijn en haar moeder bij de kapper en daar ging ik ze opzoeken. Echt een relaxt momentje voordat de jurk aangaat en de dag echt goed gaat beginnen. Elsbeth had gave gympen aan met ‘Bride’ erop en de trouwdatum aan de andere kant, supercool! Kadootje van Niels die natuurlijk de versie met ‘Groom’ had.


trouwreportage Amsterdam - Make up bij Rob Peetoom

In het huis van Elsbeth en Niels in hartje Amsterdam waren ook haar vader, broer en zwager te vinden en onder het genot van een glaasje bubbels ging iedereen zich klaar maken.


trouwreportage Amsterdam - Jurk van Rosa ClaraDaarna vertrok Elsbeth met haar vader in de Bentley naar Nieuwkoop en daar stond Niels al de gasten te verwelkomen.


Een mooi klein romantisch kerkje was het decor voor de ceremonie. Een heerlijke ceremonie met mooie speeches van de moeder van Niels en de vader van Elsbeth. Prachtig gedaan! Wouter, de broer van Elsbeth speelde op de gitaar en Tjebbe, de broer van Niels had nog een kleine verrassing voor hij z’n handtekening als getuige ging zetten.

Na de ceremonie, de felicitaties en de groepsfoto’s stopten we nog even bij de jachthaven in Nieuwkoop waar Niels vroeger had gewerkt. Wat een gave plek om een paar foto’s te maken! Onderweg naar Amsterdam kwamen we ook nog wat molens tegen en zetten we de Bentley met het bruidspaar nog even in het zonnetje.

In Amsterdam ging het feest verder in House of Amsterdam. Mooie, mooie locatie met alle muurschilderingen, gedecoreerde plafonds, grote lampen en wenteltrap. Hier tijdens de receptie lekker bubbels (hadden Niels en Elsbeth samen uit het buitenland gehaald) met taart. Check die caketopper, handmade by Elsbeth! Hoezo creatief?Het feest was ook heel bijzonder want het was een bal masqué. Mooie maskers had iedereen bij zich! De FeestStudio was er ook dus daar zijn hele mooie spetterende foto’s van iedereen gemaakt.

Al met al een heerlijke dag! Elsbeth & Niels bedankt en geniet van jullie foto’s!

Ere wie ere toekomt!
Bruid: Jurk komt van Rosa Clara (gekocht in Barcelona) Schoenen van Ferragamo (gekocht in Venetië) de trouwring (en verlovingsring) is van Tiffany’s (gekocht in NY, USA op 5th ave) (omdat Breakfast at Tiffany’s één van de bruid’s favoriete films is).
Bloemen zelf gedaan, bruidsboeket van Prinsheerlijk gebonden (Herenstraat Amsterdam).
Taart van Holtkamp
Taart topper zelfgemaakt
Corsages zelfgemaakt
Bedankjes zelfgemaakt
Haren en make-up Elsbeth bij Rob Peetoom
Haren Niels (door de bruid ;-))
Catering Hetepeper
Muziek Nachtwerk
Uitnodigingen & save the date eigen ontwerp
Styling zelf gedaan/bedacht
Maskers uit Venetië en zelfgemaakt
Inspiratie van pinterest, etsy, stylemepretty, wedpics, marthastewartweddings, rosaclarablog