Trouwinspiratie – Arnhems Meisje

Trouwen en alles wat daarmee te maken heeft blijft mij intrigeren. De mooiste dag van je leven zeggen ze toch vaak, en ik kan het als geen ander beamen. Natuurlijk staat de geboorte van mijn kinderen als moment nog meer bovenaan bij mij, maar trouwen duurt vaak een hele dag en zit zo boordevol mooie momenten dat het cliché van de mooiste dag absoluut klopt. Met de voorwaarde dat je de dag natuurlijk viert op je/jullie eigen manier. Een trouwblog die dat ook als een van haar peilers heeft is de blog van Arnhems Meisje. Zij gaat helemaal los in alles wat met weddings te maken heeft, van corsages tot trouwlocaties tot jurken en snoeptafels maar blijft altijd verkondigen, doe het op jouw manier! En daar sluit ik me van harte bij aan. Het zorgt er namelijk voor dat je achter elke trouwbeslissing kan staan en er de hele dag stralend en als jezelf uitziet. En dat is dan ook weer handig voor de foto’s ;-).

Leuke recente blogs van Arnhems Meisje: Mijn dromen voor de trouwwereld voor 2010 en 50 supercoole ideeen die de trouwwereld gaan veroveren in 2011.

Heb je ook een leuke inspiratieblog gezien (ik weet er zijn er nog veel meer), laat ze achter in de reacties!