Tip voor bruidsparen, regel je bruiloft met Zankyou

bruiloftsiteSinds kort is er een nieuwe trouwblog in Nederland, namelijk het trouwmagazine van Zankyou. Wij staan er zelfs al een paar keer genoemd, o.a. met de trouwfoto’s van Marjet en Stefan.

bruiloftsiteMaar Zankyou is meer. Je kunt hier namelijk als bruidspaar je eigen bruiloftsite aanmaken. Compleet met rsvp mogelijkheid voor je gasten, je programma indeling, je foto’s van bijvoorbeeld je preweddingshoot, je cadeaulijst en noem maar op. En hij is ook nog eens te lezen in meerdere talen voor bijvoorbeeld je internationale gasten. Super handig! De bruiloftsite kun je personaliseren met een thema, zie het plaatje voor mijn favoriet!

De cadeaulijst heeft ook wel wat handige features. Zo kun je goede doelen uitkiezen waar je gasten iets aan mogen doneren ipv een cadeau. Of kun je je cadeaulijst samenstellen met alleen maar duurzame cadeaus. Toch handig als je je gasten miskopen wilt besparen. Het geld van alle cadeaus wordt netjes door Zankyou geregeld. Dat scheelt weer werk voor de ceremoniemeesters op je feest! De cadeaulijst feature kost een percentage van 1,85% van het cadeaugeld, de bruiloftsite is gratis!