The Fonz meets pin-up girl @ car graveyard & laundromat (oftewel preweddingshoot in stijl!)

Ramona en Ernest hadden zoveel bijzondere plannen voor hun bruiloft dat we direct bepaalden:  jullie moeten ook maar een prewedding shoot doen want dit zijn veel te veel ideeën voor jullie trouwdag! Dus zo gezegd zo gedaan. De locaties veranderden nogal eens per mail maar uiteindelijk stonden we afgelopen week op een autokerkhof in Rotterdam! Ramona was super gestyled door haarzelf (niet geheel verbazingwekkend want zij is personal shopper en styled mensen for a living, so to speak) en het haar en make up zijn gedaan door vriendin Michelle Houben.

Nu zijn wij normaal nogal van de niet geposeerde foto’s en spontane momentjes, maar dit was dus juist lekker over the top poseren. En dat was dus ook errug leuk. Het hielp ook dat Ramona en Ernest helemaal in de flow zaten, geen cameravrees whatsoever! En dat kwam ongetwijfeld mede door de fantastische styling. Als je het doet, doe je het goed en dan zit je snel in je rol.

Ramona en Ernest zijn helemaal gek van de polaroid bewerkingen op rollip.com dus die heb ik in Lightroom geprobeerd na te bootsen, helemaal leuk! Foto’s zijn bijna allemaal geschoten met de nieuwe gadget van Marco, de 24mm 1.4 L lens, of mijn 70-200mm 2.8 L lens. Enjoy!!

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined En aan het eind val je natuurlijk lekker wel uit je rol 😉 helemaal goed!

Styling: Het nieuwe zwart
Makeup & Haar: Michelle Houben