Schatjes? En de Wedding Fair!

Ik zat gister nog te denken, toen ik de titel van m’n vorige blogpost voorbij zag komen op facebook. Is dat niet raar om je klanten ‘schatjes’ te noemen? Het was een beetje impulsief uit het hart geschreven. Het deed me ook weer realiseren dat het werk van trouwfotografen heel bijzonder is. Wij maken mensen mee in een hele mooie tijd van hun leven. Ze zijn bezig om hun liefde te gaan vieren, dat maakt dat ze vaak extra verliefd zijn en dus ook extra schattig ;-). Ik kom regelmatig van afspraken met bruidsparen thuis en dan ben ik helemaal enthousiast en heb ik veel energie gekregen. Erg leuk om zo’n baan te hebben!

Gister op de Wedding Fair in Heeswijk hebben we FeestStudio foto’s gemaakt van de bezoekers. Het was echt een heel mooie beurs, veel ruimte voor standhouders en bezoekers, een heeeeel gave show met echt alleen maar couture jurken, en lekkere hapjes en drankjes!! Helaas was het desondanks niet al te druk. We hopen dus dat er volgende keer wel meer mensen komen, het is absoluut een leuk uitje! Wij staan 27 februari in Kasteel Ophemert en 26 juni op Landgoed Eikenrode. Lijkt me super om jullie te zien!

Debbie en Ruben zijn superblij met hun Weddingplanner Shirley!

Shirley en Priscilla van Verzorgd Trouwen zaten bij elkaar op de weddingplanner academy!

We hadden het niet zo druk… 😉

Marco zorgde nog even voor een muzikaal intermezzo… Für Elise…

Deze heren zorgden voor de echte kasteel vibe! Check hun website want ze zijn echt best wel grappig.

Allemaal bedankt dat jullie er met z’n allen een gezellige dag van hebben gemaakt! Jullie ontvangen jullie foto’s spoedig in de mail.