Ries & Sies, 2 prachtige trouwdagen!

Trouwreportage in het Westland. Nooit meer naar huis!

(Deze tekst en de helft van de foto’s door onze geweldige stagiare Elvera!!)

Patricia en Richard trouwden op een prachtige zonovergoten dag in het Westland. Patricia had stiekem gehoopt op sneeuw op de grote dag. Maar het was zelfs zo warm op deze vroege lentedagen dat er geen jassen nodig was. Patricia liet zich prachtig aankleden en opmaken in haar oude slaapkamer bij haar ouders thuis. Ook Richard kleedde zich om in zijn oude kamer waar nog alles was zoals vroeger. Die ochtend was ik (Elvera) bij Patricia. Een voor een kwam iedereen even de mooie bruid bewonderen. Patricia had totaal geen last van zenuwen tot ze haar jurk aanhad.

Nadat Richard was aangekomen bij zijn prachtige bruid kwamen er allemaal supervette Volkswagenbusjes aangereden met alle daggasten er in. Toen alle gasten de bruid en bruidegom gefeliciteerd hadden was er even tijd voor een hapje eten. Vervolgens vertrok het toekomstige bruidspaar in hun supertoffe Aston Martin naar de hofboerderij in Wateringen voor het burgerlijk huwelijk. Het was een prachtige ceremonie vol emotie met de burgemeester van Wateringen als ambtenaar van de burgerlijke stand.

Na het burgerlijk huwelijk ging iedereen op weg naar de Rooms-Katholieke kerk Sint Jan de Doper, een prachtige kerk me enorme glas-in-loodramen. Toen de dienst begon en Richard naar voren liep samen met zijn moeder zong Alma Nieto prachtig ‘I can’t help fallin in love with you)’ van Elvis Presley. Het volgende nummer She van Elvis Costello volgde toen de bruid door haar vader werd weggegeven. De hele kerkdienst werd ondersteund door een gospelkoor. En na het ja-woord volgden de ringen, gebracht door twee schatjes van bruidskinderen.

Hierna volgde de  receptie waar iedereen het paar kon feliciteren. Het etentje bij Patricia en Richard thuis was nog een verassing voor alle daggasten.

Tja, en toen was er nóg een dag. Tijd voor een feestje! Toen alle gasten waren verzameld met wat fijne muziek van de band Valium volgde er een korte speech waar niemand minder dan Joost Marsman (voormalig zanger van ‘Is Ook Schitterend!’) kwam optreden. Zo begint je feestje goed. Zo konden Richard en Patricia stiekem wegglippen om vervolgens in een van de Arling-Mini’s te stappen en door een muur van kartonnen dozen de feestavond de openen, met de echte (!) Deurzakkers in de kofferbak. De toon was gezet voor een knalfeest.

Enjoy deze lange preview lieve Ries & Sies!! NOOIT MEER NAAR HUIS!

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

Trouwreportage

v

Trouwreportage

v

Trouwreportage

Trouwreportage