Portretfoto’s na je trouwdag? Ja natuurlijk!

Voor een heleboel mensen is de trouwreportage de allereerste keer dat er een fotograaf echt de tijd neemt om mooie portretfoto’s van ze te maken. Marco en ik zijn naast ons werk als bruidsfotograaf ook actief als portretfotograaf. We vinden het superleuk om relaxte portretfoto’s van mensen te maken als ze bezig zijn met elkaar, bijvoorbeeld lekker buiten op het strand of in een park of gewoon in de Utrechtse binnenstad!

We krijgen wel heel vaak de reactie van klanten dat ze zó blij zijn dat ze een van ons gevonden hebben. Heel veel mensen zitten toch met een soort schrikscenario in hun hoofd dat ze met hun gezin netjes moeten zitten in de studio of iets dergelijks. En als ze dan met ons mogen ‘buitenspelen’ en thuiskomen met relaxte familiefoto’s of foto’s van zichzelf en hun partner (leuk 1-jarig huwelijkskado ;-)) dan is dat dubbele winst.

Marco en ik zijn dit jaar begonnen om dit soort spontane portretfotografie landelijk aan te bieden. Natuurlijk konden we dat niet alleen dus we gingen op zoek naar sociale topfotografen. We wilden een site bouwen waar al die fotografen binnen hetzelfde concept fotograferen. Op die manier kunnen de klanten veel makkelijker een portretfotograaf gaan kiezen op stijl of persoonlijke klik. Inmiddels zijn we een half jaartje verder en hebben we naast onze drukke werkzaamheden voor 2Rings het bedrijf CitySessies opgericht. We kwamen 2 briljante gasten tegen; Lode en Carsten. Die zijn nu chef IT en Design + mede-vennoot. Inmiddels hebben we al bijna 75 supergoeie, sociale fotografen geselecteerd die staan te trappelen om straks portretfotosessies via CitySessies te gaan doen.

En nu het belangrijkste… over een weekje gaan we live!!! A.s. zondag zetten we de deuren open van onze beta-site. Er moet dan nog veel gebeuren, maar de kern van het verhaal, goede fotografen zoeken, foto’s bekijken, en fotografen boeken, dat staat!

We gaan onder de aanmelders voor deze beta een aantal CitySessie portretfotoshoots verloten, dus wil je in aanmerking komen, kom deze week nog naar de CitySessies-website.