2011 – De favorietjes van Esther

Mijn vakantie in Egypte zit erop en ik ben alweer een volle dag aan het wennen aan de kou hier ;-). Morgen ga ik naar het TopX Event. Een mooi event georganiseerd door Jamy Vodegel en Jonathan Stranders. Goede bekenden van ons en net als wij met CitySessies zijn zij ook altijd bezig om fotografen verder te helpen. Op het TopX event worden een aantal workshops gegeven en ik ga o.a. naar een portfolio review. Dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan, dus dat lijkt me erg leuk. Maar dan het moeilijke… ik mag maar 20-25 foto’s meenemen… Dus ik ben door de bruiloften van 2011 gegaan en heb alle foto’s aangeklikt waar ik op de een of andere manier iets mee heb. Daarna begint het pijn te doen, want dan heb je er veeeeeeeels te veel aangeklikt en moet je gaan schrappen. Kill your darlings heet dat geloof ik.

Bij deze presenteer ik dan met gepaste trots mijn 25 favorietjes (waarbij ik moet opmerken dat mijn trouwfotografie catalogus nog niet helemaal is hersteld na de harde schijf crash van vorige maand en dat er dus enkele bruiloften niet ‘meededen’). De rode draad die ik zelf eigenlijk al wist en wat ook de reden is dat ik zo geniet van al die bruiloften… :
De magie van de voorbereiding, de verwachting, de knallende liefdevolle blikken waarbij ik mijn ogen voel branden (ja zo ben ik), de lol van de dag en van de reportage, de prachtige details met een verhaal, de ontlading tijdens de ceremonie, de onderonsjes, de momenten waar ik het voor doe. Geniet ervan!

favorietje Esther (1)favorietje Esther (2)favorietje Esther (3)favorietje Esther (4)favorietje Esther (5)favorietje Esther (6)favorietje Esther (7)favorietje Esther (8)favorietje Esther (9)favorietje Esther (10)favorietje Esther (11)favorietje Esther (12)favorietje Esther (13)favorietje Esther (14)favorietje Esther (15)favorietje Esther (16)favorietje Esther (17)favorietje Esther (18)favorietje Esther (19)favorietje Esther (20)favorietje Esther (21)favorietje Esther (22)favorietje Esther (23)favorietje Esther (24)favorietje Esther (25)