Nieuwe website woehoeoeoeooee

Het is eindelijk zo ver, we hebben een nieuwe website!!! Vriend Gijs Wilbrink heeft voor ons een supermooie website geklust. En niet alleen dat, hij heeft met één design precies weten te vatten wat wij graag willen overbrengen aan onze bruidsparen.

Wat dat dan is?
In onze briefing stond o.a.: Onze uitstraling is helder, optimistisch, fris, vrolijk, laagdrempelig, transparant, eerlijk en mindful. Veel woorden die ook komen uit beschrijvingen van bruidsparen, vrienden en bekenden over ons. Ze passen ons goed. En deze website sloot er zo op aan… als een bruidsjurk bij een bruid zeg maar!

Dus applausje voor Gijs die een echt meesterwerkje heeft neergezet!! Met allemaal coole gadgets in de wordpress backend, zoals een echte colorpicker die kleurtjes uit een foto trekt, jawel! (zo de nerdtalk gaat nu uit).

Jippieeeee, kan niet wachten om de bruiloften van morgen en overmorgen in dit nieuwe design te gaan bloggen ;-).

Ik zeg, de champagne mag open, niet te veel want morgen weer een bruiloft natuurlijk! En felicitaties zijn op zijn plaats. We beginnen zelf maar met een omgekeerde felicitatie, ahum. En een onscherpe foto, ahum. Ik zal maar niet verklappen van wie die fotocredit is ;-).

Gijs, nogmaals bedankt!!!
nieuwe website