May-Kee & Hoang, mooie trouwdag met een thee ceremonie

Jullie hadden al een mooie preview gezien van deze bruiloft. Een prachtige dag die heel relaxt begon in het appartementje van May-Kee en Hoang in Eindhoven. Hoang mocht rustig in de woonkamer wachten terwijl May-Kee met vriendin Susanne de haren, make-up en aankleed sessie deed. Zelden zo’n heerlijk relaxte bruid gezien, die zelf nog even wat ging naaien aan haar sluier. Ook hilarische taferelen toen de jurk eenmaal was ingesnoerd en toen bleek dat de onderrok niet helemaal goed zat, konden we weer opnieuw beginnen ;-). De kat Mango hadden ze het liefst ook de hele dag meegenomen maar dat is voor deze verlegen kat geen optie. We hadden moeite om hem te vinden onder bed en achter bank ;-).

May-Kee en Hoang, bedankt dat we bij jullie dag mochten zijn, geniet van de foto’s!

undefined

De rode Chinese tekens hingen in het hele huis en ook in het ouderlijk huis ter ere van de bruiloft, allemaal gelukstekens!

undefinedundefinedundefined

In het ouderlijk huis van May-Kee in Arnhem was er de thee ceremonie, hiermee bedankt het bruidspaar de ouderen voor de goede zorgen. Mooi!

undefinedundefinedundefined

Daarna gingen we naar het stadhuis in Arnhem voor de ceremonie gevolgd door veel leuke foto momentjes. Onder andere het boeket werd geworpen in de grote hal van het stadhuis, lachen!undefinedundefined

Receptie en diner werden gehouden in restaurant Silk Road en we kunnen nu uit eigen ervaring zeggen dat het eten daar fantastisch is!

undefinedundefinedundefined

 

 

Ere wie ere toekomt:
uitnodigingen via trouwkaarten.nl
bedankjes via bedankjes.nl
restaurant Silk Road