Marloes en Chris trouwen op Kasteel de Hooge Vuursche

Marloes en Chris zijn vorige week getrouwd in het mooie Kasteel de Hooge Vuursche.
In de ochtend maakte ik kennis met Marloes in hun eigen appartement terwijl Marco bij Christian was. Marloes zat heerlijk in de krullers en ik mocht aanvallen aan de pannenkoeken met aardbeien, want die waren nog over van het heerlijke ontbijt! Niet gedaan 😉 wel verleidelijk, maar ik zag zoveel leuke details in hun appartement dat ik gelijk wilde fotograferen. Zo’n leuke hart en steentjes hanger voor het raam, daar moet je tenslotte wat mee doen nietwaar?

De jurk in de slaapkamer hing voor het raam en Marloes en Chris hebben daar een gordijn wat wel een sluier lijkt, prachtig. Nou ja, ik vermaakte me dus weer prima. Toen kwamen alle ouders en vriendinnen binnen en zwangere vriendin Charissa was er ook al even. Jurk aan, mooi moment! En dan is het spannend, want Chris staat al op de gallerij van hun huis. Iedereen gaat lekker kijken als ze elkaar voor het eerst zien, favoriet momentje op de dag ;-).

We gaan met Marloes en Chris naar het Lloyd hotel waar Chris Marloes ook ten huwelijk vroeg! En op speciaal verzoek mochten we natuurlijk de bewuste kamer nog even gebruiken voor wat foto’s, super!

Na wat lol in de hotelkamer en op de kade vertrekken we richting Kasteel de Hooge Vuursche. Mooie locatie! De zaal waar de ceremonie zal plaatsvinden is elegant versierd met de thema kleuren groenblauw en peachpink. Een fijne ceremonie met een hele snelle Christian die heel graag getrouwd wil zijn ;-).

Na de ceremonie is het tijd voor bubbels en macarons, en die zijn ook in de accentkleuren, supercool! Ik had de ringen ’s ochtends al gefotografeerd, maar dit vond ik wel zo leuk om de accentkleuren terug te laten komen bij de ringen.

Een heerlijk diner volgde en ’s avonds een groot feest met o.a. de FeestStudio. Marloes en Christian, bedankt dat we erbij mochten zijn en geniet van jullie blog!


hooge vuursche tuin
hooge vuursche poort
hooge vuursche ceremoniezaal
hooge vuursche ceremoniezaal

hooge vuursche
borrelenEre wie ere toekomt
Ringen: Mark Bos, Twisk
Kleding(jurk en pak): Bloomfeld Amsterdam, jurk is van Cymbeline
Schoenen van Marloes: van Rainbow, ook via Bloomfeld
Make-up en haar Marloes: StudioSuus, Uithoorn
Bloemen: Don Florito, Ijburg Amsterdam
Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche, Baarn
Macarons: Unlimited delicious, Haarlemmerstraat Amsterdam
Menukaartjes en naambordjes: Marieke (zus van Chris)