Kleurrijke bruiloft – I+M getrouwd!

Marielle en Ivo zijn afgelopen zaterdag getrouwd tijdens een heerlijke kleurrijke bruiloft. We kennen Marielle en Ivo al via een aantal vrienden waarvan wij al eerder de bruiloft mochten fotograferen. Groot compliment dat we terug mogen blijven komen, en voor ons ook leuk want door al die bekenden wordt het steeds gezelliger om te fotograferen ;-).

kleurrijke bruiloft ringen

Mijn dag begon in de ochtend bij Marielle in het huis van haar ouders. In de tuin was een mooie feestlocatie gemaakt, echt top! Kleurrijk, apart, oog voor detail… prachtig was het.
Wenche en Janneke (vriendinnen en getuigen) waren er ook en oma, zus en moeders hielpen allemaal (of keken toe) bij het aankleden.

I+M was het hippe trouwlogo van Ivo en Marielle, supercool, je zag het overal terugkomen; op de uitnodigingen, de schorten van de bediening, de placering in de trouwzaal én op de leuke props die ze hadden gemaakt voor in de FeestStudio.

Ondertussen was Marco bij Ivo aangekomen om met hem en vriend en getuige mee te rijden naar de bruid. Ivo had een fijne auto uitgekozen om zijn bruid in op te halen, een enorm gave zwarte Morgan.
Marielle kwam de trap af en wat is het dan toch fijn om met z’n tweeën te kunnen fotograferen. Marco kon mooi focussen op Marielle en Ivo terwijl ik ook de reacties van oma en ouders kon zien en wat apartere foto’s van boven kon maken.


Na een lekker broodje en uitgebreid bijkletsen vertrok iedereen naar het raadhuis in Vught. Zowel de getuigen van Ivo als de getuigen van Marielle hadden een mooie speech voorbereid, er werden mooie en humorvolle momenten aangehaald.
Na de ceremonie klommen Marielle en Ivo nog even op het balkon, die gelegenheid moet je grijpen toch! We pikten nog een kwartiertje om wat foto’s in het park achter het raadhuis te maken voor we weer terugreden naar Gemonde.Daar werden ze warm onthaald en de bakfiets met aardbeiengebakjes natuurlijk ook! Het was een super relaxte avond. Lekker bijkletsen met iedereen, felicitaties, drankjes en hapjes en toen was langzaamaan ook het buffet en de barbeque klaar en kon iedereen aan de prachtig versierde tafels en bankjes met schapevellen lekker gaan eten.


kleurrijke bruiloft - details
kleurrijke bruiloft - details
kleurrijke bruiloft - details
kleurrijke bruiloft - details
kleurrijke bruiloft - details
kleurrijke bruiloft - details

Zowel Marielle als Ivo werden door hun vriendenclub nog toegezongen en verwend met kado’s.


Marielle sprong na de openingsdans nog op het podium om te zingen, cool ;-).Een topdag, die jullie vast nooit meer gaan vergeten. Marielle en Ivo Geniet van jullie foto’s!

Ere wie ere toekomt!
Aankleding: Oogenlust
Tenten: Intertent
Licht en geluid: stagelight
Cateraar: createring
Muziek: dj russell
Haar en make-up bruid: Maurice Vissers
Jurk: Sana van Rooij
Oorbellen: Monica Vinader