Jet en Roel, veel kids en een denderend feest

Bij het afscheid nemen zei ik al tegen Jet, wat een super feest was dit!! Echt gelachen om alle mooie kostuums en heerlijke muziek, het trouwfeest was namelijk geheel in 70’s stijl, compleet met lampjes in de dansvloer ;-).

Maar laten we beginnen bij het begin, Jet is ’s ochtends lekker naar de kapper geweest met haar zussen en ik zie ze voor het eerst bij haar ouders thuis. De ceremoniemeesters ken ik al want dat zijn Eva en Remco die vorig jaar trouwden, gezellig! Ook zie ik bij de gasten weer veel bekende gezichten, geinig.
Jet wordt in haar gave jurk geholpen door moeder en zussen en dit gaat allemaal erg relaxt. Het hele huis is ondertussen overstroomd met familie en vrienden met veeeeel kleine kinderen. Errug gezellig. Kleine Wiebe vind het allemaal erg spannend dus die is vaak op schoot van Jet of Roel te vinden. Na een aangeklede koffie gaat iedereen richting Jachthaven Hillegersberg. Daar kan je dus heel mooi trouwen als het mooi weer is, dan lijkt het net of je buiten zit. Helaas waren de weergoden ons minder gezind die dag, dus was de ceremonie lekker binnen. Een mooie speech van moeder van Jet en van Frank (vriend van Roel) en toen was het al zover, meneer en mevrouw zijn een feit!
Tijdens de receptie was er nog een heel mooi moment, Roel ging zingen voor Jet want dat wilde ze heel graag. Echt zooooo gaaf was dat. Er ging een golf van energie door de ruimte toen het was afgelopen. Mooi. Na de receptie toen bijna iedereen al weg was, wij zaten ook al in de auto, brak ineens de zon door! Snel teruggerend natuurlijk voor een paar zon foto’s met mooie regenboog!
En toen. Het feest! Eerst even lekker een buffet, waarbij de meeste gasten al waren omgekleed. Het bruidspaar ging na het eten om in 70’s outfit en toen barstte het feest meteen goed los op de dansvloer. Superlachen. Marco was ondertussen in de ‘rustige’ ruimte bij de WC’s bezig met een geheime missie. De ceremoniemeesters hadden een verrassing bedacht om ipv de FeestStudio een film te maken met interviews met alle gasten. En aan het einde werd het bruidspaar natuurlijk ook gefilmd, hilarisch!

Anyway, dat was in een hele kleine nutshell de dag van Jet en Roel. Topdag! Jet en Roel geniet nog lekker van jullie vakantie!

Ere wie ere toekomt:
A. kleding Mariet – Victors wedding design
kleding Roel – London city club
locatie ceremonie en receptie: Jachthaven Hillegersberg
Locatie feest: Tuin der vier windstreken
kapper- make-up Mariet – Tres Magnifique Rotterdam
bloemen – Kouwen en zonen