Ilse en Ruud

Gister trouwden Ilse en Ruud niet, dat deden ze in juli in Los Angeles, op het strand van Malibu. Met als speciale getuigen hun 2 zoontjes Tim en Sem. Ze hadden een fantastische ervaring met z’n vieren, bekroond met een heerlijke rondreis in Amerika. En thuisgekomen wachtte nog een feest voor hun familie en vrienden. Ik mocht het vastleggen en dat deed ik erg graag want Ruud en ik kennen elkaar al wat langer dan vandaag. Het was een eer én een heel groot genoegen. En ik mocht voor het eerst in een 10 meter lange limousine meerijden, dat was ook erg tof ;-).

Ruud en Ilse, geniet van jullie preview!

De dag begon in Delft waar o.a. ouders en nichtjes verzamelden. Sem en Tim hadden hun mooie trouwpak ook al weer aan.

Na een telefoontje was de limousine dan daar. Hij had wat moeite om de bochten door te komen ;-). Klasgenootjes van Tim verdrongen zich om een kijkje te nemen in de gigantisch lange limo. En in zo’n auto drink je natuurlijk een glaasje champagne!

Het feest vond plaats in Kijkduin bij beachclub People. Het zonnetje deed z’n best, niets te klagen!

De vader van Ruud kwam door een misstap bij de trap ongelukkig ten val. Hieronder lachen ze al weer, maar de schrik zat er even goed in. En helaas ook een diepe snee boven het oog. Opa moest even naar het ziekenhuis voor een hechting.

Veel gelachen tijdens het kadootjes uitpakken. De vrienden hadden onderling wat afgesproken en omdat Ruud nogal een Apple fan is en Ilse wel eens een tasje koopt vlogen de appels en tassen hun om de oren.

Gelukkig, opa is weer terug en krijgt alle aandacht. Extra verzorging is er genoeg in de buurt.

En er was taart, een prachtige kleurrijke topsy turvy taart met o.a. carrot cake vulling…. Ruud’s favoriet. En voor alle kinderen een persoonlijke cupcake, supercool!  

En dit laatste beeld spreekt ook voor zich. Goodnight Sem 😉