Ilse & Arjan trouwen in het groen op Domaine d’Heerstaayen

Ilse en Arjan trouwden vorige week op een van de hetere dagen van dit jaar op Domaine d’Heerstaayen.

Ze kleedden zich allebei thuis om en dat is eigenlijk wel heel gezellig ;-). De jurk werd in de ochtend snel naar boven gedragen door de ouders van Ilse dus Arjan had nog niets gezien!

Omdat het zulk mooi weer was gingen ze elkaar in de tuin voor het eerst zien waarna iedereen elkaar uitgebreid bewonderde. Na een heerlijk bakkie mét wat lekkers gingen we 100 meter verderop op de brug een paar foto’s maken. Op de brug? Ja een bijzondere brug voor Ilse en Arjan want daar onder die brug vroeg hij haar, in een bootje, ten huwelijk! Cool hè!

Nou en ze zei ja toendertijd zodat we nu op weg konden naar Domaine d’Heerstaayen waar de ceremonie ging plaatsvinden. WOW, moet ik even zeggen. Een bijna onhollandse geweldige locatie deze wijngaard met boerderij. Deed me gelijk denken aan het huisje van mijn ouders in Frankrijk waar mijn moeder ook in alle hoeken en gaten leuke plekjes creëert. Bloemetje hier, vaasje daar, je kent dat wel. Nou zo was deze locatie dus ook prachtig, met een mooie orangerie en een heerlijke plaats waar Ilse en Arjan buiten konden trouwen. Af en toe wat kippen en een haan die langs liepen en ik zag ook nog een konijn overhollen tijdens de reportage ;-). Er hing een steen aan een touw, die hing daar voor goed weer. Mission accomplished zeg ik!

De ceremonie was prachtig en zonnig en fijn, en daarna waren er roze bubbels! Aan het einde van de middag nog een mooie slideshow van de vriendinnen van Ilse.

Een heerlijke ontspannen middag waar wij ook eerdere bruidsparen konden begroeten, namelijk Inge en Jaap en Kristel en Mark, gezellig! We hebben weer ons best gedaan op mooie foto’s en het was wederom een feestje om te doen. Bedankt Ilse en Arjan en geniet van jullie lange preview!

trouwschoenen
oorbellen en trouwjurk
trouwjurk aandoen
Moeder van de bruid
trouwjurk met handschoen
das goed doen
Domaine d'Heerstaayen
Ilse en Arjan Domaine d'Heerstaayen
Domaine d'Heerstaayen
Domaine d'Heerstaayen
Trouwlocatie Domaine d'Heerstaayen
Trouwlocatie Domaine d'Heerstaayen
Ilse en Arjan bij Domaine d'Heerstaayen
Ilse en Arjan bij Domaine d'Heerstaayen

Domaine d'HeerstaayenHaan bij Domaine d'Heerstaayen
bruidspaar bij Domaine d'Heerstaayenlekkere hapjes bij Domaine d'Heerstaayen


Ere wie ere toekomt:
Uitnodigingen – Leintjes
Ringen – Flamingo
Trouwjurk – Rembo Styling
Make up & haar Bruid – Hairlines by Rija
Trouwpak – Cossmo
Schoenen Bruidegom – Floris van Bommel
Bloemen Boeket & Corsage – V&V bloemisten te Breda
Bloemen versiering & locatie – Domaine d’Heerstaayen
Taart РMar̩ Patisserie
Catering – De Kort Catering
Feestlocatie – Don Qui John te Breda
Muziek – Sophie Rentema en gitarist