Grijs VW busje en roze details, de prachtdag van Kim en Gerben

Op een mooie vrijdag trouwden Kim en Gerben. We reden in storm en regen en met prachtige regenboog begeleiding richting Zeeland en toen we daar aankwamen was het droog! Echt supermazzel want op alle momenten dat het droog moest zijn was het dat ook. Onze beroemde regengarantie zullen we maar zeggen ;-)). Kim werd mooi opgemaakt en gekapt in hun prachtige huis aan de dijk in Fijnaart. Gerben kwam haar even later ophalen vanaf zijn ouderlijk huis. De zogenaamde ’trapscene’ waarbij de bruid de trap afkomt en de bruidegom zijn aanstaande vrouw voor het eerst ziet was ook dit keer weer prachtig. Ook mooie momenten toen de vader van Kim haar voor het eerst in de trouwjurk zag. Fijn hoor om daar stille getuige van te mogen zijn!

We gingen lekker wat foto’s maken in de buurt bij het mooie Vestingstadje Willemstad, maar ook gewoon wat foto’s in de tuin. Als je zo’n mooie tuin hebt kun je die niet links laten liggen toch! We deden nog een pitstop voor een heerlijke zelf bereide lunch bij het huis van de ouders van Kim, daar stonden de meeste gasten het bruidspaar op te wachten. De ceremonie was ook in Willemstad in het prachtige Mauritshuis. Zelden zo’n lekkere ruime zaal meegemaakt. De ceremonie werd heel mooi gedaan door trouwambtenaar Chiem de Vos. En ook de zus van Gerben had een speech voor het bruidspaar. Een emotionele en vrolijke ceremonie was het.

De rest van de dag werd gevierd in en om de feestlocatie Boswachter Liesbosch waar een prachtig mooi bos omheen lag. De taart werd daar lekker opgesmikkeld en er was een heerlijk diner. Na het diner was de DJ ready to roll en had Marco de FeestStudio ook opgezet. Kim en Gerben zorgden voor een soepele openingsdans en toen kon iedereen de weg naar de dansvloer wel vinden. Kim en Gerben het was een prachtdag, geniet van jullie preview!


Ere wie ere toekomt:
Trouwkaarten: 4Cards
Bruidsjurk e.d.: Liberte Bruidsmode
Kleding bruidegom: Bertviel
Trouwringen: Hartmann Juweliers, Zevenbergen
Feestlocatie: Boswachter Liesbosch
Bloemen: ’t Bloematelier, Fijnaart
Trouwlocatie: Mauritshuis Willemstad
DJ: Roel Staarink
Trouwbusje: Volkswagenbusje
Kapper: Hairmaxx Willemstad