Fun in London – Leuke buitenland actie

We zijn momenteel hard aan het werk met o.a. CitySessies, een initiatief waarmee we veel fotografen aan leuke portretsessies willen helpen (daarover vast later meer!). En ook het trouwseizoen is weer begonnen, dus alles bij elkaar druk genoeg! Maar het tripje naar London van een aantal weken geleden heeft ons wel aan het denken gezet. Wat was het leuk! We hebben zoveel leuke mensen ontmoet. Het was super om bezig te zijn met fotografie en dan ook nog een gave stad als London te ontdekken en de mensen te ontmoeten. Elke avond rolden we heul moe weer in bed. We waren het over 1 ding unaniem eens, dit willen we vaker doen! Dus we hebben een actie bedacht om onze internationale plannen een kick start te geven. Voor iedereen die in het buitenland wil trouwen… here it comes:

Elk jaar willen we 2 bruiloften fotograferen op basis van onkosten tarief. Dat betekent in de praktijk vlucht, onderdak en eten. Op de trouwdag gaan we jullie dus helemaal voor nop fotograferen. 2 Nederlandse topfotografen op jouw dag erbij. En als resultaat dezelfde stijl van frisse foto’s met rake momenten die je van ons gewend bent! We zijn natuurlijk vooral op zoek naar heerlijke exotische bestemmingen waar het lekker warm is dus we behouden ons het recht voor selectief te zijn in de bruiloften die het worden ;-). Heb je plannen voor een huwelijk in het buitenland check even onze beschikbaarheid! Vul ons contactformulier in of bel Marco: 06-18296825.

Hier nog wat foto’s uit London waar we heel veel lol hebben in de metro gangen en roltrappen, Marco in verschillende stadia van baard te zien is, Esther eindelijk haar foto face in bedwang houdt, de modellen van de Mad Hatter Tea party zonder makeup te zien zijn, alle sights van London ook nog even langskomen en we natuuuuuurlijk van alle toeristen graag foto’s maken ;-).