FeestStudio Wedding Fair in Kasteel Ophemert

Vorige week stonden we op de First Class Wedding Fair in kasteel Ophemert. Echt weer een prachtige locatie met een top modeshow! Ook de collega’s uit de trouwbranche waren zeer de moeite waard. Zo stond daar o.a. de chocolatier/ patissier Arthur Tuytel met een chocolade fontein. Je begrijpt waar ik regelmatig te vinden was 😉 Meer over hem en zijn collega’s in een volgende post want hij maakte zulke mooie dingen dat ik daar nog wat foto’s van heb gemaakt. In onze sjieke kasteel kamer stonden ook Babs Joanne en goudsmid Thirsa van Zandwijk. Gezellig kamertje! Getalenteerd fotografe Muriel kwam ook nog langs om de laatste tips voor haar nieuwe 5D te ontvangen. Goeie keus Muriel! 😉

En dan als laatste en zeker niet onbelangrijkste, de bruidsparen! Gelukkig was het dit keer een stukje drukker dan op de vorige wedding fair waar wij stonden, dus we hebben wel wat lol gehad in de FeestStudio. De props zijn allemaal van de Hema, helemaal leuk! Iedereen krijgt zijn of haar foto nog thuis gemaild!

Hieronder, eerste rij, de 3 dames van Pur Sang zingen op jullie bruiloft! Als je dat wilt natuurlijk, maar zingen kunnen ze! Ze stonden naast ons in de hal en gaven regelmatig een mini optreden. Daaronder sta ik naast Muriel. Bedankt Marco!