Een feestje van roze en liefde, de dag van Marjolijn en Johan

Marjolijn en Johan hebben wij leren kennen in een gezellige kroeg in Amsterdam waar zij regelmatig toeven. 2 internet ondernemers die de krachten hebben gebundeld in hun bedrijf OkGo. Heerlijk enthousiast en vol plannen, zowel voor onze onderneming ‘CitySessies’ als voor het kindje van Marjolijn ‘Foodzy’, als voor alle leuke slimme nieuwe internet dingetjes. Oh ja, en natuurlijk voor hun eigen trouwdag 😉 die werd zeker niet vergeten want ook daar had Marjolijn vooral superleuke plannen voor! Dat werd dus een gezellig avondje met zoveel gezamenlijke interesses en als uitkomst dat 2Rings hun dag mocht fotograferen. Nice!

De dag zelf was ook echt een droomdag. Zeker als je wel eens Amerikaanse trouwblogs bekijkt zoals ik, dan word je echt heel blij van alle details waar Marjolijn zoveel aandacht aan had besteed.

Marjolijn en Johan geniet van de preview!

De dag begon voor mij bij Rob Peetoom waar Marjolijn en haar moeder en zus mooi werden gemaakt. Echt heel leuk om dat met z’n drieën te doen.

undefined

Ondertussen was Marco bij Johan in het College Hotel waar de laatste hand werd gelegd aan alle voorbereidingen.
undefined

undefined

Vanuit het huis van Marjolijn en Johan vertrok Marjolijn met haar vader in de mooie trouwauto naar het College Hotel.

undefinedundefined

Daar zagen Johan en Marjolijn elkaar voor het eerst, en ik ben echt een sucker voor die eerste blikken, zo mooi en zoveel liefde spreekt daaruit! Marjolijn werd door haar vader aan Johan weggegeven en de ceremonie die daarop volgde was prachtig.

undefinedundefinedundefined

Felicitaties in de tuin van het College hotel. Marjolijn en Johan hadden een wedstrijd uitgeschreven voor wie de mooiste foto maakte die dag, je zag dus continue mensen met hun mobieltje of camera. Als ze niet aan het twitteren waren dan waren ze meesterwerkjes aan het maken ;-).

undefined

Na de ceremonie vertrokken we met tuktuk’s naar een rondvaartboot en al varende over de Amsterdamse grachten kon iedereen lekker nagenieten en napraten.

undefinedundefined

Wij stapten na een uurtje uit om nog wat foto’s te maken in een prachtige stadstuin.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Teruggekomen in het College Hotel (wat een mooi hotel!!) was de zaal voor het diner al ingericht. Marjolijn heeft echt een oog voor alle details. Ze had de menu’s gemaakt en de naambordjes met een decoratie van feestelijke lampionnen, weer een hint naar de vlaggetjes die ook op de uitnodiging en de save the dates stonden…  Voor iedereen was er ook een gepersonaliseerd bedankje en een lekker toppertje bij het bord. Tijdens het diner mooie speeches van o.a. de vader van Marjolijn.

undefinedundefined

 

undefined

Na het diner werd de zaal omgebouwd tot feestzaal met o.a. de FeestStudio met leuke gadgets als snorretjes en brilletjes op stokjes, cool! En ook was er een hoekje om een leuk berichtje aan het bruidspaar te versturen. Die konden ze dan op hun huwelijksreis elke dag een paar openmaken. Dit hoekje was weer mooi gemaakt met erg mooie oude foto’s van ouders en familieleden. De taart was heerlijk, de eerste dans was prachtig met gave muziek, de rest van de avond was feest! Al met al een superdag waarbij wij aan het eind moe maar voldaan de stecker uit de studio trokken.

undefinedundefined