De prachtige buiten trouwdag van Yvonne en Francois

Yvonne en Francois trouwden in het gezellige zuiden. Ik was er zelf niet bij want door m’n rug gegaan maar gelukkig hadden we Caroline Welsing die voor mij heeft ingevallen. En dat beviel super ;-)) Iedereen was erg blij met haar. Daardoor weet ik als blogger ook niet echt hoe de dag is verlopen, maar ik kreeg verschillende sms’jes gedurende de dag van Marco die alleen maar ’top bruiloft’ en ‘super bruiloft’ zeiden. Dus het was sowieso weer een topdag.

Caroline vulde nog aan:

De eerste blik was errug mooi, veel oh’s en ah’s bij het zien van elkaar. Daarna gingen we naar Landgoed Huize Bergen in Vught en hebben we heel veel gave foto’s gemaakt met de leuke rood-witte hartjes ballonnen. De bruidssuite hebben we ook benut voor een toffe serie foto’s, en Francois opende meteen de eerste fles bubbels ;-). De ceremonie kon dankzij het prachtige weer buiten plaatsvinden met hele mooie persoonlijke speeches.

De avond begon spetterend met de binnenkomst van Yvonne en Francois en de DJ zorgde ervoor dat het knalfeest niet meer stopte. Dansvloer vol, FeestStudio vol, een waanzinnig goede sfeer!!

Ere wie ere toekomt:
Alle drukwerk (uitnodigingen, save the date etc): Yvonne zelf
Kleding Francois: ROKA tilburg
Kleding Yvonne: Amiga Breda
Make Up: Marielle Boon
Corsages: Yvonne zelf (bloem hawai, herinnering aan het aanzoek op vakantie in hawai)
Corsage bruidegom, boeket en decoratie: Vergeet me niet, Breda
Taart: Boulangerie Goossens, Vught
Zangduo (overdag): Thomas verheul en Myrthe
Videograaf: Ries van Dorst, een bekende van ons