Bruidsfotografie Veere – Lin en Arjen in Fair Veere where we lay our scene

Bruidsfotografie Veere – Wat een superdagje was dit. Heb weer genoten tijdens het selecteren van alle foto’s… Hier een veel te kleine maar toch te lange preview.

Lin en Arjen kozen voor een geweldige locatie bij Twistvliet in Vrouwenpolder. Hier hadden ze een aantal vakantiehuisjes tot hun beschikking en de feestlocatie ineen. Zodoende konden flink wat gasten de hele dag aanwezig zijn en hoefden ’s avonds ook niet meer te rijden. Heel relaxt. Lin zat ’s ochtends heerlijk in het vakantiehuisje van vriendin en kapster Astrid haar make up en haar te doen. Zelden zo’n relaxte bruid gezien, die tussen de bedrijven door een half uurtje niets te doen had, heerlijk! Ondertussen was Arjen bezig met allerhande voorbereidingen samen met vriend Just. Af en toe liepen ze dan voor het vakantiehuisje langs waarbij Arjen continue z’n handen voor z’n ogen hield zodat ie niet al per ongeluk naar binnen zou kijken. Hilarisch ;-).

Na de eerste blikken gingen we foto’s maken, wederom heel ruim gepland dus we hebben enorm veel lol gehad door gewoon lekker door Veere te lopen. Ook nog het plaatselijke snoepwinkeltje bezocht en een wedstrijd ‘wie doet de meeste kauwgomballen in z’n mond’ gedaan… okay, die foto’s laat ik dan maar niet zien ;-)). Arjen en Lin zijn echt super maatjes en doen niet anders dan elkaar aan het lachen maken, ik had pijn in mijn kaken toen we even bijkwamen op een terrasje!

Bruidsfotografie Veere

De ceremonie werd gehouden in het immer favoriete gemeentehuis van Veere. De bode Ria kennen we ondertussen goed ;-). Babs Joanne Littooij ook, leuk om haar weer te zien! Moooooie ceremonie met mooie korte speeches van de getuigen op het moment van tekenen. Arjen z’n broer die speciaal uit Korea is overgekomen voor de bruiloft gaf ook nog een speech. Blijft toch prachtig zo’n ceremonie.

Na de ceremonie nog wat foto’s gemaakt in Veere zodat bij thuiskomst iedereen het bruidspaar opwachtte… iedereen, zelfs de pony Quickly van Lin! Dat was een verrassing voor Lin dus helemaal gaaf! En er was nog een verrassing… Lin had helemaal geen zin in een eerste dans/ openingsdans, dus toen de DJ lekker begon te draaien liepen heel nonchalant een aantal vrienden de dansvloer op. Arjen en Lin kwamen naderbij, Arjen deed net of hij ging vragen wat ze gingen doen, en toen begonnen ze aan een supercoole dans voor Lin! Echt waanzinnig goed gedaan en een super verrassing! Dat was meteen het sein om de dansvloer helemaal vol te laten stromen en die is niet meer leeg geweest. Het was een topdag en Marco en ik waren blij dat we ook in een vakantiehuisje neer konden vallen! Bedankt Lin en Arjen dat we erbij mochten zijn! Geniet van de foto’s!

Bruidsfotografie Veere Bruidsfotografie Veere - jurk bijna aan!bruidsfotografie Veere - op pad met de fiatBruidsfotografie Veere - gemeentehuis op de trapbruidsfotografie Veere

Ere wie ere toekomt!
Ringen: Xymbols
Bloemen: Bloem en Bloem
Taart: Zoet goed taarten
Catering: Etienne Minnaert
Locatie: Twistvliet
Muziek: energy beatz