Micha & Aart een droom en superfeest met paars accent

Bruidsfotografie in Tilburg

Micha en Aart trouwden afgelopen december vlak voor kerst! Helaas besloot mijn harde schijf net na kerst te crashen, vlak voor mijn vakantie, dus toen moest ik het verwerken van alle foto’s nog even uitstellen tot na mijn vakantie (en natuurlijk lang leve de drie dubbele backup ;-)).

Micha en Aart waren al voor de wet getrouwd op donderdag en op zaterdag was de grote dag met kerkelijke inzegening en superfeest. In de ochtend kwam ik bij het huis van Micha haar ouders en daar werd ze gekapt en in de make up gezet. Haar goede vriendinnen en getuigen waren er ook om te helpen met de jurk. Onnodig om te zeggen hoe prachtig Micha er uit zag 😉 Ondertussen was Marco bij Aart die in het hotel vlakbij zich klaar maakte voor de dag. Het weer was fantastisch, heerlijk helder en zonnig. Koud ook maar ja daarvoor trouw je dan in december. Gelukkig was er terrasverwarming bij L’Orangerie dus er werd toch ook genoeg buiten genoten van de heerlijke koek en zopie die daar klaar stond na de kerk dienst. Okay even terug naar de chronologische volgorde, Aart kwam Micha ophalen, en samen met goede vrienden en familie werd de lunch genoten in het ouderlijk huis van Micha. De uitdrukking van Aart toen Micha ineens de kamer in kwam lopen was onbetaalbaar! De hele club vertrok toen naar de kerk in een gave dubbeldekker en Aart en Micha in een prachtige PT Cruiser natuurlijk in bijpassend paars!

Na de kerkdienst was er koek en zopie en felicitaties. En daarna vertrok iedereen richting Kaatsheuvel voor het feest bij Restaurant de Molen. Leuk idee van de ceremoniemeesters: alle gasten brachten een kerstbal/kerstversiering voor het bruidspaar mee. Ik kan me helemaal voorstellen dat Micha en Aart nu elke volgende kerst bij het versieren van de boom lekker terugdenken aan hun mooie dag.

Het feest was briljant want vlak voor de openingsdans werden paarse gadgets uitgedeeld en toen barstte het feest ook gelijk goed los. Marco heeft zijn best gedaan tot in de kleine uurtjes in de FeestStudio. Supertrouwdag!

bruidsfotografie Micha en Aart (1)bruidsfotografie Micha en Aart (2)bruidsfotografie Micha en Aart (3)bruidsfotografie Micha en Aart (4)bruidsfotografie Micha en Aart (5)bruidsfotografie Micha en Aart (6)bruidsfotografie Micha en Aart (12)bruidsfotografie Micha en Aart (23)bruidsfotografie Micha en Aart (26)bruidsfotografie Micha en Aart (28)bruidsfotografie Micha en Aart (31)bruidsfotografie Micha en Aart (34)bruidsfotografie Micha en Aart (35)bruidsfotografie Micha en Aart (36)bruidsfotografie Micha en Aart (37)

 

Ere wie ere toekomt!
Bloemen: Postelmans bloemisten
Kerk: Heikese kerk Tilburg
Receptie: Restaurant L’Orangerie Tilburg
Feestlocatie: De Molen Kaatsheuvel
Muziek: Band You & Me
Bruidsjurk: Barbara Fabree, Haute couture bruidsmode
Kostuum bruidegom: Ebeling mannenmode
Haar & Makeup Bruid: Rutten Kappers
Worstenbroodjes: Theo Pastoor Tilburg
Catering op donderdag: Luc Gesing