Bruidsfotografie Hoek van Holland – Adriëlle & Lex

bruidsfotografie Hoek van Holland
Adriëlle en Lex ontmoetten we ooit aan het strand in strandtent Wij in Scheveningen. Ik was meteen verkocht voor dit leuke stel. Zulke gave familieverhalen, de eerste date, het huwelijksaanzoek, het was of ik ze al jaren kende.

Adriëlle en Lex hadden een super bruiloft in gedachten, maar omdat ze allebei druk genoeg zijn lieten ze Patricia van Arling de organisatie op zich nemen. Een super beslissing want zo konden ze heerlijk van de voorpret genieten zonder om te komen in alle regel activiteiten die daar nou eenmaal bij horen. Patricia was voor ons een bekende dus dat was al fijn om met haar alles af te stemmen. En de dag zelf was een groot feestje. Maar goed, first things first.

In de ochtend ging ik op zoek naar Adriëlle, die zat echt super relaxt in de keuken van haar moeder in de krul. Mooi zonlicht brak door de ramen, echt een ultiem momentje.


De jurk hing in de woonkamer van de moeder van Adriëlle en samen met haar zus werd die even later aangedaan. En toen even wachten op de komst van Lex. Toen Adriëlle belde waar hij bleef was hij weer op weg terug naar zijn huis… bloemen vergeten ;-).


Mooi momentje als Lex dan aanbelt. En Adriëlle superblij met haar boeket van lelie’tjes der dalen. Die schijn je bij 1 kweker het hele jaar door te kunnen krijgen.Wij vertrokken daarna voor gave trouwfoto’s bij het bedrijf waar ze allebei werken (rara waar ze elkaar ontmoet hebben) en daarna naar Hoek van Holland voor wat strandfoto’s.

Bij thuiskomst in hun eigen huis werden ze opgewacht door alle vrienden en familie. Die zijn op hun beurt weer opgehaald met een hele colonne coole VW busjes. Een heerlijke high tea met Lekkers van Loes stond klaar. Na groepsfoto’s in de tuin gingen we weer in ganzepas met alle busjes achter elkaar naar strandtent Zwoel in Hoek van Holland.

Mooie ceremonie terwijl de voorspelde regen van het tentdoek afstroomde. We hadden zo’n mazzel met het weer, continue droog op de momenten dat je dat echt graag wilde en zelfs zon op het strand!

Na de ceremonie was er taart en bubbels en aansluitend een mooi diner. Rens liep een dagje met ons mee en Rens en Marco bleven ook tot na het eten voor een fijne FeestStudio en sfeervolle feestfoto’s!

Voor de eerste dans hadden Adriëlle en Lex nog een grote verrassing. Ze hadden zich stiekem omgekleed en begonnen hun dans achter de projectie van hun trouwfilm!

De avond was super, met gave optredens van de band Alma, DJ Michiel en Rob Ronalds én de verjaardag van Paco (zoon van Lex) die natuurlijk wel even in het zonnetje werd gezet!
En dan komt er toch een einde aan zo’n mooie dag. Maar is natuurlijk geen straf als je dan in een stretch limo kunt nagenieten met z’n tweetjes!

Adriëlle en Lex geniet van jullie prachtige dagverslag!

Ere wie ere toekomt
Locatie: strandclub Zwoel
Catering: Lekkers van Loes en strandclub Zwoel
Desserts: Dessertwinkel
Videograaf: A beautiful day
Inrichting: Koolhaas Concepts
Bloemen: Manon Bloemen
Zangeres ceremonie en avond: Alma Nieto
Zanger avond: Rob Ronalds
DJ feest: DJ Michiel
Ceremoniemeesters: Arling