Henrike en Marco trouwden op World Heritage Schokland

Bruidsfotografie op Schokland

Ja klinkt altijd wel goed hè zo’n werelderfgoed. En Schokland was ook supermooi!! Maar dat niet alleen, de hele bruiloft was genieten en aangezien ik van deze bruidsfotografiereportage alleen ooit een hele kleine preview heb gedaan komt nu in deze koude decembermaand nog een keer de lange blog!

Henrike maakte zich die ochtend klaar in het huis van haar ouders in Kampen. Was erg leuk om te zien hoe relaxt Henrike was! Pa en ma stonden op een gegeven moment haar jurk vast te rijgen, maar Henrike nodigde rustig nog meer familie, zusjes en nichtjes uit in de slaapkamer om te kijken. Erg goede sfeer! Marco was ondertussen bij Marco 😉 die Henrike op een gegeven moment ophaalde met hond Kimo en een supercoole Volkswagenbus mét surfplank op het dak. Daar zijn we ook direct mee doorgereden op naar een leuke stek voor de bruidsfotografiereportage.

Omdat Marco zijn achternaam Klompenmaker is waren er ook bijpassende props meegenomen naar de shoot. En bij de boerderij van de buurman mochten wij best even wat foto’s maken. Daarna nog een leuk veldje opgezocht voor wat foto’s met de bus, bruidspaar en Kimo samen.

De trouwceremonie was in het prachtige kerkje op Schokland met aansluitend de kerkelijke inzegening in de Zwaantjeskerk in Kampen. Hierna was het tijd voor lekkers en feest! De taart van Caek was helemaal ontworpen door Henrike. De feestlocatie was bij Dijk 10 in Biddinghuizen. Lekker aan het water dus genoeg ruimte om ook nog even naar buiten te gaan. Het feest werd een superfeest door DJ, FeestStudio en supergezellige gasten en bruidspaar!

trouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcobruidsfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcobruidsfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marcotrouwreportage Henrike en Marcotrouwfotografie Henrike en Marco