Bruidsfotografie Den Haag – Klasina & Maarten

bruidsfotografie Den Haag landgoed Voorlinden
Klasina is een oud collega van mij uit mijn T-Mobile tijd. En aan de tijd bij T-Mobile en mijn collega’s daar heb ik hele goede herinneringen. Toen ze me dan ook mailde met de vraag of wij haar bruiloft wilden fotograferen werd ik wel erg blij, supergaaf om te doen!!

Ik begon die ochtend in het huis van Klasina & Maarten in Den Haag. Klasina was net terug van de kapper met haar mooie birdcage hoedje op en de ceremoniemeesters Marije en Michelle waren nog druk met het huis versieren. Het huis liep al lekker vol met vrienden en familie en toen ging Klasina nog haar jurk in, dat deden we dus even in het kleine zijkamertje, humor!


Rosa Clara jurk
Rosa Clara jurk

Galerie Guthschmidt sieraden

Maarten stond ondertussen al voor de deur te wachten, samen met vader en vrienden, allemaal mooi in groene strop en grijs gilet.
Klasina en Maarten hadden een gave eerste blik, compleet met serpentines van iedereen die stond te kijken.Bruidsfotografie Den Haag

birdcage hoed

Na een broodje vertrokken wij voor nog een paar foto’s onderweg naar Landgoed Voorlinden.

Erg relaxt allemaal en zo kwamen we aan bij Voorlinden. Wat een bummer was in de ochtend was dat de trouwauto, de gele MG, niet wou starten. In diezelfde auto zijn Klasina haar ouders nog getrouwd! Terwijl wij foto’s aan het maken waren had de vader van Klasina de auto toch aan de praat gekregen en die stond hen dus glunderend mét auto op te wachten bij de ingang van Voorlinden.

Bruidsfotografie landgoed Voorlinden
Bruidsfotografie landgoed Voorlinden

Bij Voorlinden hadden alle vrienden en familie zich ondertussen verzameld en opgesteld bij de trappen om te zorgen voor een fijne binnenkomst. En wat is Voorlinden mooi! Zoals Klasina daar stond te wachten op haar vader… prachtig!

Een mooie ceremonie volgde, met een hele mooie gelofte van Maarten en Klasina zelf. Maarten kreeg er de rest van de dag complimentjes over, terecht!En dan bubbels en taart! En lekker genieten en rondlopen. Het was heerlijk weer en iedereen liep in en uit want buiten was het ook genieten op het terras en grasveld. Marco draaide nog een FeestStudio in de serre en daar was het ook een drukte van belang.

Ma Bella cupcakes
Ma Bella cupcakes
Tegen etenstijd werden Klasina en Maarten door alle gasten uitgezwaaid om ergens met een kleiner clubje nog te gaan dineren. Maar natuurlijk wel eerst even het boeket gooien wat behendig door de zus van Klasina werd opgevangen. Al met al een topdag!
Klasina en Maarten, geniet van jullie wittebroodsweken en van de foto’s!

Ere wie ere toekomt
Uitnodiging Inger van Liere, de roze mus
Videograaf Majorie Nexgenpics
Lokatie Voorlinden Wassenaar
Ringen Galerie Guthschmidt Den Haag
Oorbellen en armband Galerie Guthschmidt Den Haag
Taart en cupcakes Monique Trinh MA Bella Cupcakes
Kapper Angela van kapper Hype Den Haag
Visagist Mary Berkhuysen M4Visagie
Hoed Berry Rutjes jr, Gouda
Jurk en schoenen Rosa Clara via Allure Couture Voorburg