Bruidsfotoawards 2013 – 3 nominaties voor 2Rings!!

bruidsfotoawards 2013
Humor en lol tijdens het maken van de groepsfoto’s van Ramona en Ernest! De groepsfoto is dit jaar voor het eerst een categorie binnen de Bruidsfotoawards 2013, deze foto is in die categorie genomineerd.

We hebben dit jaar weer meegedaan met de bruidsfotoawards 2013. Vorig jaar door drukte even niet aan toegekomen maar nu had ik al vroeg een selectie gemaakt. Zelfs mijn toffe Weloveweddings-collega’s om hun mening gevraagd en uiteindelijk 5 mooie foto’s uitgezocht. Karig, jawel, maar ik kan redelijk kritisch zijn op onze foto’s dus dan denk ik dat een professionele jury dat ook kan zijn. De uiteindelijke 5 foto’s zijn wel typische 2Rings-foto’s. Door de interactie gebeurt er iets, maar dat iets is wel 100% van het bruidspaar zelf, en soms heeft het ook niets meer met onze interactie te maken ;-). Helemaal gaaf dus dat maar liefst 3 van de 5 foto’s dit jaar zijn genomineerd voor een Bruidsfotoaward! Alledrie de foto’s zijn gemaakt door Marco, supertrots op mijn partner!

bruidsfotoawards 2013

Foto van Stephan tijdens zijn voorbereidingen voor de mooie trouwdag van hem en Marjet! Genomineerd in de categorie ‘voorbereidingen’.

Stemmen op de bruidsfotoawards 2013

Het stemmen kan weer beginnen, ik hoop natuurlijk van harte dat een van de nominaties verzilverd gaat worden. Ga snel kijken naar alle foto’s van alle genomineerden, er zitten echt superveel toppers bij want ik weet bijvoorbeeld dat een groot aantal Weloveweddings-collega’s ook genomineerd zijn. Ben heel benieuwd naar jullie mening over alle genomineerde foto’s, laat je een reactie achter als je gestemd hebt?

Website van de Bruidsfotoaward (stemmen kan tot 10 mei 2013)

bruidsfotoawards 2013

Foto uit de enorm toffe fotoshoot van Anneco en Tim bij ondergaande zon voor Restaurant Praq. Alhoewel van Tim alleen zijn schaduw aanwezig is is deze foto genomineerd in de categorie ‘bruid en bruidegom’.

Website van de Bruidsfotoaward (stemmen kan tot 10 mei 2013)