Aukje en Gerard… mooie trouwdag gestyled door kleur en liefde

De dag van Aukje en Gerard begon voor ons in hun mooie huis in Zoetermeer. Aukje was nog heel relaxt bezig met het haar van Nienke haar oudste dochter. Etty (zus) had haar haar al gekapt dus ze waren echt lekker relaxt met z’n allen bezig met de voorbereidingen. De aankleedmomenten werden gedeeld met de dochters van Aukje, Nienke en Fleur. Alle mooie accessoires waren door de bruidsmode zaak ingepakt, dus het was een leuk uitpakfeestje. Oudste zoon Tino kon bijna niet meer uit z’n woorden komen toen hij z’n moeder in de mooie jurk (mijn lievelingskleur!!) zag…
Beneden was Gerard ook bezig met de laatste voorbereidingen en het was weer een mooi moment toen ze elkaar voor het eerst zagen.
Na een korte fotosessie in de buurt zijn we naar de trouwlocatie getogen. Aukje en Gerard in een supervette (sorry voor dit woord, maar kan gewoon niet anders omschreven worden) amerikaanse slee. Bij het mooie pand in Zoetermeer stond iedereen al op het paar te wachten! Mooiste quote van die dag van een van de jonge meisjes: “ze lijkt wel een eilandprinses” ;-).
De trouwzaal was helemaal vol, gelukkig geen probleem want met het mooie weer kon iedereen ook door de opengeslagen deuren alles volgen. En de ceremonie was mooi… het blijft bijzonder! Fleur mocht de ringen brengen en na een daverend applaus waren Aukje en Gerard getrouwd!
De taart was echt een plaatje, en na het aansnijden ging iedereen snel naar buiten, want het was echt een topdag met heerlijk zonnig weer. Aukje en Gerard, nogmaals van harte! Bedankt dat we erbij mochten zijn en geniet van de foto’s!

Herken je jezelf op de foto’s? Je kunt op Facebook jezelf taggen, dan verschijnt de foto direct ook in jouw profiel!

Ere wie ere toekomt:
Bruidsjurk en accessoires: Stralend! Bruidsmode
Bruidstaart: Vanilla Bourbon
Locatie: Pasta Company
Bloemen: Robert’s Flowers Zoetermeer