Anna Marijn en Rutger trouwden op het kasteel

Wat een heerlijk dagje was het bij Anna Marijn en Rutger. Het mooiste weer van de hele wereld, prachtige locaties, lieve mensen met mooie verhalen… topdag!
Mijn dag begon ’s ochtends bij Anna Marijn, die was net klaar met de make up en haar haar. Prachtig haar!! De slaapkamer was een bijenkorf met alle dames die ook aan het voorbereiden waren of elkaar kwamen bekijken, zus, moeder en vriendinnen, af en aan, gezelligheid en zenuwen all around! Rutger kwam Anna Marijn ophalen en dat was een erg mooi moment. Ik koos om boven aan de trap te staan zodat ik uit de weg was voor de camera van Marco en van boven had je ook een mooi zicht op de reactie van Rutger. Zo grappig dat zus Celine uit het zicht voor Rutger achter de deur stond mee te genieten. Ze stond echt op de 1e rang ;-).
Na wat bijkletsen en lunch buiten in de tuin gingen wij op pad voor een relaxte foto reportage. Anna Marijn en Rutger trouwden in kasteel Geldrop en we zijn lekker door de kasteeltuin gaan dwalen. Hierna volgde de ceremonie op het kasteel, wat van binnen ook supermooi is!
Een hele fijne ceremonie met gitaarspel van Cotton Rose. Daarna konden we een leuke kleine wandeling maken naar de Oranjerie waar receptie, diner en feest zou zijn. We zijn nog tot de mooie en indrukwekkende speeches gebleven, en daarna huiswaarts gegaan. Weer een heerlijk trouwweekend!
Anna Marijn en Rutger, jullie zijn nu jullie droomreis aan het maken, geniet ervan!!

Ere wie ere toekomt!
Ringen: Cecile van Eeden
Jurk: Jesus Peiro bij Sana van Rooij
Pak: H&H
Makeup: Joyce Walian
Haar: Kapsalon van den Heuvel Geldrop
Bloemen en decoraties: Oogenlust
Taart: Banketbakkerij Jacques van Bragt
Muziek ceremonie: Cotton Rose Solo
Locatie: Landgoed Kasteel Geldrop